Retouren

Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Via de postbedrijven (Post NL, DHL, ) kun je zowel online als via het postpunt een retouretiket kopen. De retour labels zijn online vaak goedkoper. Mocht je hier vragen over hebben dan kan.

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Retour Adres
Roggestraat 15a
6981 BJ, Doesburg (The Netherlands)

  1. Producten mogen niet gedragen zijn, er vindt tevens geen acceptatie plaats bij vlekken of viezigheid op het product;
  1. Het product moet in een onbeschadigde en originele verpakking (zak of doos) worden geretourneerd. (labels behoren hier ook bij);
  2. Het product dient binnen 14 dagen na bezorging retour te worden gezonden.

Indien het product niet voldoet, vindt er geen acceptatie plaats. Het retour zenden de geweigerde zending naar het afleveradres van de koper komen voor rekening van de koper. Afhankelijk van het product worden de retourkosten bekend gemaakt. Na de ontvangst van het bedrag wordt het product retour gezonden.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van je order (van je thuis naar de webwinkel) zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan https://pashtana.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je ons retourformulier invullen. Dit geldt niet voor producten die op basis van Hygiëne niet hergebruikt kunnen worden.

0
Your Cart is empty